Eigen ontwerp & productie

Beste kwaliteit op de markt

Beste luchtdichtheid

ABC garantie

abc  uitlaat slijpen

ABC Chiptuning

ABC WAARDIGE CHIPTUNING!

Wilt u meer vermogen? Meer koppel? En/of uw auto zuiniger laten rijden? Dan bied ABC voor u de oplossing, namelijk chiptuning op maat!

Selecteer uw voertuig.

En zie direct uw performance boost!

Vermogen
Origineel
 
Na tuning
 
 
+
 
Koppel
Origineel
 
Na tuning
 
 
+
 

Bovengenoemde resultaat is een gemiddelde van de uitgevoerde metingen

ABC waardig

  • Maatwerk tuning, op uw wensen afgestemd
  • Meer snelheid, rendement of vermogen
  • Service & kwaliteit

Door het aanpassen van de motormanagementsoftware kunnen we de motor meer koppel en vermogen geven, maar ook zuiniger en effici├źnter laten werken. Wij gebruiken geen goedkope ingekochte tuningsfiles maar maken voor iedere auto een individuele tuning software op maat!

Wat is chiptuning?

Chiptuning is het herprogrammeren van de computer welke de motor aanstuurt. De fabriekswaardes van deze computer zijn ingesteld op lage emissies en slechte omstandigheden elders in de wereld. ABC gebruikt deze marge om de motor meer trekkracht, vermogen en souplesse te geven. Chiptuning bij een auto is mogelijk wanneer er zich een elektronisch geregelde inspuiting en ontsteking in de motor bevindt.

Wat is het resultaat?

Na chiptuning heeft uw motor gemiddeld 25% meer koppel- en motorvermogen. Daarnaast kan de motor een paar procenten zuiniger worden bij een gelijkblijvende rijstijl. De resultaten zijn verschillend per merk, type auto en de motorisering. Door het motormanagement van uw auto te optimaliseren, zal u meer rijplezier met uw auto beleven.

Wilt u weten wat chiptuning bij ABC voor uw auto kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?

Voor interesse, vragen of voor het inplannen van een afspraak, kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via de contactopties linksonder in beeld Of bel/WhatsApp ons direct op +31 6 14 35 34 42.

Wij maken jouw auto "ABC waardig"

100% PASSIE

Mail ons!
Bel ons!
App ons!
Facebook
Tiktok
Instagram
Youtube