Eigen ontwerp & productie

Beste kwaliteit op de markt

Beste luchtdichtheid

ABC garantie

abc  uitlaat slijpen

ABC Kleppen

VOOR ALS JE AUTO ECHT BRUUT MOET KLINKEN!

Wij zijn gespecialiseerd & marktleider van Europa als het gaat op kleppenuitlaatsystemen! Om dit te bereiken hebben wij onze eigen kleppen, ook wel de bekende ABC KLEP genoemd, zelf ontworpen en ontwikkeld. Wij leveren in heel Europa en hebben meerdere filialen. Voor zowel verkoop, advies & montage kun je bij ons gerecht.

Lees snel verder voor meer informatie over onze ABC KLEPPEN

...

WAT IS EEN ABC KLEP?

Dit is een klep die we op je bestaande uitlaatsysteem plaatsen. Door middel van een afstandsbediening kan je vervolgens de klep open of dicht zetten. Daarmee bepaal je dus op elk gewenst moment of je het geluid via je dempers laat gaan of deels via de dump pipe die we net voor de eind of middendemper monteren. Kortgezegd; je kiest zelf of je rijdt met het originele geluid of met het brute geluid van een open pijp! Dit systeem wordt ook wel een cut-out / cut-off genoemd.

WAAROM EEN ABC KLEP?

Eigen ontwerp & productie

Beste kwaliteit op de markt

Geen Aliexpress

Geen klemmen, maar netjes TIG gelast

Keuze tussen het originele of een sportief geluid

Beste luchtdichtheid

Standaard ABC-garantie

Leuk, betrouwbaar en gezellig team

ABC BYPASS

Wat is een bypass systeem? Een bypass maken we weer net op een andere manier. Een bypass kleppen systeem werkt in principe hetzelfde als een cut-out kleppen systeem. Het verschil is echter dat we met een ABC BYPASS een omleiding maken om de demper. Het voordeel hiervan is dat zowel de gassen als het geluid niet onder maar achter de auto de uitlaat verlaten. Helaas is dit systeem op een originele uitlaat vaak niet mogelijk in verband met ruimtegebrek onder de auto. Om te weten of dit bij jouw auto mogelijk is kan je contact met ons opnemen.

ABC KLEPPENDEMPER

Ook dit is weer een erg gaaf product. Wilt u een mooie rvs-einddemper met onze ABC KLEP erin verwerkt? Dan is dit een super keuze. Heeft u de klep dicht staan dan heeft u een heerlijk rustig en gedempt geluid. Opent u de klep door middel van de afstandsbediening dan geniet u van een prachtig sportief geluid wat aan en uit te zetten is. Een ABC KLEPPENDEMPER is in combinatie te doen met onze complete uitlaat op maat. Deze worden gemaakt met onze doornbuigmachine en is volledig van RVS. Dus geen aan elkaar gelaste bochten en buisjes, maar professioneel gemaakt en gebogen uit 1 stuk RVS.

COMPLETE ABC WAARDIGE UITLATEN

Ook voor complete uitlaten op maat bent u bij ABC Uitlaten Helmond aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van complete uitlaten op maat, ofwel catbacks. Ook hiervoor hebben wij onze eigen producten ontworpen & ontwikkeld, zoals onze ABC KLEPPENDEMPER en onze welbekende ABC KLEP.

Onze complete uitlaten op maat zijn volledig RVS en worden met onze doornbuigmachine perfect op maat gebogen, zodat de uitlaat zoveel mogelijk uit één geheel bestaat. Waarom uit één geheel? Omdat dit beter is voor de flow van de uitlaatgassen. Dus geen aan elkaar gelaste bochten en buisjes, maar professioneel gemaakt en gebogen uit één stuk RVS.

Met onze eigen ontwikkelde ABC KLEPPENDEMPER, ABC KLEPPEN, doornbuigmachine en bovenal onze jarenlange ervaring onderscheiden wij ons enorm van andere bedrijven en kunnen we zeggen dat je voor de beste complete uitlaten op maat, ofwel catbacks, ook bij ABC Uitlaten Helmond moet zijn.

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?

Voor interesse, vragen of voor het inplannen van een afspraak, kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via de contactopties linksonder in beeld Of bel/WhatsApp ons direct op +32 487 26 09 00

Wij maken jouw auto "ABC waardig"

100% PASSIE

© 2023 Copyright ABC-Aarschot.be | privacy policy | Update cookies preferences | algemene voorwaarden

Mail ons!
Bel ons!
App ons!
Facebook
Tiktok
Instagram
Youtube